Nepoznata žena Mike Tysonu ugurala prst u nos, pogledajte reakciju!

Ovoga puta reakcija je bila nešto drugačija nego u avionskom incidentu

Nedugo nakon incidenta u avionu u kojem je izudarao putnika nakon što ga je ovaj satima provocirao, Mike Tyson ponovno se našao u situaciji u kojoj je bio isprovociran. Ovoga puta radilo se o nepoznatoj ženskoj osobi koja mu je usred fotografiranja s fanovima prišla iza leđa i pokušala mu gurnuti prst u nos. Iako se na prvi mah činilo kako će Mike izgubiti kontrolu, on je ostao pribran iako mu se iz pogleda i reakcije moglo pročitati da je bio prilično isprovociran.

Sve se dogodilo u subotu kada je Mike ulazio u arenu na priredbu koju su predvodili Shakur Stevenson i Oscar Valdez, a nakon što se u posljednji trenutak izmaknuo prstu koji mu je već bio ispred nosa okrenuo se prema djevojci koja je također ostala u šoku.

“Stvarno mi je žao! Nisam to htjela učiniti.” – djevojka se ispričala Tysonu koji je nakon toga nastavio svojim putem i dalje uveseljavajući svoje fanove kojima je dopuštao da se slikaju s njime.

Tysonovi fanovi oštro su osudili djevojku na komentarima ispod YouTube klipa jer očito niti njima nije jasno zbog čega neki pojedinci dobivaju takve nenormalne ideje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *