Čaba Der zaprosio ženu koju je upoznao preko novina!

Plaćeni ubica Čaba Der, koji je u Mađarskoj osuđen na doživotnu robiju, a u Srbiji na kaznu od 40 godina zatvora, odlučio je da se oženi u zatvoru!

Kako prenosi mađarski portal Borsonline.hu, Der koji je poznat i po nadimku “nasmejani ubica”, uveliko priprema venčanje sa izvesnom Monikom Sigeti, koju je upoznao pošto je pročitao članak u novinama o njenim mukama sa stambenom mafijom. Navodno, prvo joj je poslao milion forinti, odnosno oko 2.700 evra pomoći kako bi uspela da otkupi svoju kuću, koju su želeli da joj oduzmu, a potom je ona odlučila da ga poseti.

– Išla sam na dva ročišta, želela sam lično da mu se zahvalim na podršci. Potom smo počeli da se dopisujem i od tada smo u kontaktu. Između nas se rodila jaka emotivna veza i uskoro ću mu otići u posetu. Priznao mi je da je zaljubljen i da su mu dani mnogo mirniji od kako je sa mnom. Jednostavno, razvila se jaka emiocija – izjavila je Monika za mađarske medije i potvrdila da je su njih dvoje na korak do braka.

– O venčanju smo već razgovarali, Čaba je u jednom od pisama tražio moju ruku – potvrdila je ona.

Buduća supruga Čabe Dera, koji je do sada osuđen za ubistva biznismena u Hrvatskoj i Amsterdamu, kao i ubistvo Nebojše Markovića u Beogradu, izjavila je i da svog budućeg muža ne smatra ubicom.

– On nije ugrožavao žene ili decu, već samo druge kriminalce – navodno je izjavila ona.

Madjarska

Nema bračnih poseta

Prema pisanju mađarskih medija, zakon te države dozvoljava osuđenicima da se venčaju iza rešetaka, ali da oni čak ni kao venčani nemaju prava na intimne posete. Kako navode, upravnik zatvora može da dozvoli razgovre, ali supružnici u mađarskim zatvorima nemaju pravo na bračne posete. Zatvorenicima u Srbiji, ovo pravo je omogućeno.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, nasmejani ubica uplatio je Moniki Sigeti, koja je inače majka dvoje maloletne dece novac da na licitaciji koja je održana u junu povrati kuću koju je ranije izgubila. U međuvremenu se, kako je pisao mađarski Blik u kuću uselila druga porodica, ali pošto su u novinama pročitali priču da je Čaba Der odlučio da joj pomogne, preko noći su odlučili da se isele iz kuće.

Inače, pre nego što je finansijski iz zatvora pomogao Moniki Sigeti koju je odlučio i da oženi, Čaba der je novac slavo i Vivijen Ventuli, ćerki mađarskog biznismena Lasla Ventule za čije je ubistvo u Budimpešti osuđen. Kako su mađarski mediji prenosili tada, i sa njom se bio zbližio do te mere da je ona imala status “posebne osobe” koja može da ga obilazi u zatvoru, a ona je za medije raniije izjavila da je ubica više učinio za nju u životu nego otac.

Izvor – Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *