Prijepolje: Tandir pravi novu stranku, preuzeo odbornike SPP

Foto: Samir Tandir

Odbornici Stranke pravde i pomirenja (SPP) i članovi odbora ove stranke u Prijepolju kolektivno su napustili njene redove i najavili formiranje “novog političkog subjekta”. Kako se navodi u saopštenju objavljenom na Instagram profilu na kojem dominiraju fotografije bivšeg narodnog poslanika i potpredsjednika SPP Samira Tandira takva odluka donijeta je na sjednici koja je održana 1. maja ove godine.

“Poštovani, sinoć smo u kasnim večernjim satima Viber porukom obavješteni da je na sjednici odrzanoj 29. februara. 2022. godine (???) donijeta Odluka o raspuštanju Opštinskog odbora u Prijepolju. Opštinski odbor u Prijepolju na sjednici održanoj danas, 01. 05. 2022. godine u 12h, i odbacuje ovu Odluku kao neosnovanu i jednoglasno donosi odluku o istupanju iz Stranke pravde pomirenja“, navodi se u saopštenju.

U navodima saopštenja poručuju da će dalji politički angažman nastavićemo kao poseban politički subjekat

“Odbornici u lokalnom parlamentu nastaviće da zastupaju interese svih građana i građanki opštine Prijepolje u duhu politike koju je kreirao rahmetli akademik muftija Muamer Zukorlić, “piše u saopštenju i dodaje da je donešena odluka da se “formira novi odbornički klub u koji će ući svi odbornici”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *