Žena koja je 20.000 ljudi IZLIJEČILA OD RAKA otkrila je svoju dobro čuvanu tajnu

Tokom svoga života Hulda Clark izliječila je od raka i drugih teških bolesti više od 20.000 pacijenata. Suština njene terapije je borba protiv parazita

Ova doktorica tvrdi da su uzrok mnogih, navodno neizliječivih, bolesti – paraziti. Ona je osmislila mnoge recepte kako da se riješite ovih štetnih mikroorganizama i izliječite od raka i drugih teških bolesti.

Godine 1988., američka doktorica Hulda Clark došla je do važnog otkrića, koje je zacrtalo novi pravac u razvoju medicine.

Doktorica Clark je poznati fiziolog, biofizičar i autor mnogih knjiga o alternativnoj medicini. Ona je počela svoje studije na kanadskom univerzitetu “Saskatchewan”, gdje je diplomirala medicinu, a zatim je, na istom mjestu magistrirala sa posebnim zaslugama u području biologije.

Svoje studije nastavila je na “McGill University”, a zatim na Univerzitetu u Minesoti, gdje je proučavala biofiziku i fiziologiju ćelija. 1958 godine Univerzitet Minesota dodijelio joj je doktorat u oblasti fiziologije, prenosi Telegraf.

Godine 1979., dr Clark prekinula je istraživanja koja je finansirala američka vlada i započela sopstvena istraživanja.

Godine 1988., dr Clark otkrila je tehnologiju skeniranja organizma na prisustvo patogenih mikroorganizama. Taj izum je nazvan “Syncrometer” – uređaj, koji je omogućavao brzo i tačno detektovanje mikroorganizama i štetnih materija u tijelu čovjeka i životinja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *