Primio Ukrajinku kao izbjeglicu, za 10 dana ostavio ženu i djecu

Tonyjeva bivša partnerica Lorona se zasitila bliske veze koju je stekao sa Sofijom jer bi njih dvoje zajedno išli u teretanu i satima razgovarali na parkiralištu. Gošći je naredila da ode, a za njom je otišao i Tony

Tony Ganett (29) iz Bradforda napustio je suprugu Loronu (28) nakon što se zaljubio u Sofiju Karkadjim, ukrajinsku izbjeglicu koja je na početku invazije napustila svoj rodni Lavov. Zaštitar se, u želji da pomogne, prijavio na vladin program za pomoć ukrajinskim izbjeglicama, no kada od njih nije dobio odgovor, postao je nestrpljiv te zatražio pomoć na društvenim mrežama.

U svoj dom su primili Sofiju, a Tony je nešto više od tjedan dana nakon što je stigla stavio točku na svoj brak i odlučio započeti novi život.
– Počelo je s jednostavnom željom da učinim pravu stvar i stavim krov nad glavom nekome u nevolji, muškarcu ili ženi.

– Situacija je kulminirala prošle subote kada je Lorona nasrnula na Sofiju, vičući na nju, koristeći se nekim grubim jezikom kojim ju je rasplakala. Rekla je da više ne može ostati pod našim krovom i nešto je u meni škljocnulo. Žao nam je zbog boli koju smo prouzročili, ali sa Sofijom imam vezu kakvu nikada prije nisam imao- rekao je za The Sun.
Njegova nova partnerica Sofija (22) rekla je da se ”takve stvari događaju”.

Tonyjeva bivša partnerica Lorona se zasitila bliske veze koju je stekao sa Sofijom jer bi njih dvoje zajedno išli u teretanu i satima razgovarali na parkiralištu. Naposljetku je naredila njihovom gostu da ode, ali je bila zapanjena kada je Tony najavio da i on odlazi, a par se smjestio u kuću njegovih roditelja.
Sada su zajedno u procesu pronalaska novog doma.

Najnoviji podatci pokazuju da je više od 33.000 izbjeglica iz Ukrajine sada u Ujedinjenom Kraljevstvu pod zaštitom različitih obitelji. Lesia Vasilenko, ukrajinska zastupnica, sinoć je izjavila da je zabrinuta za izbjeglice ukoliko ih domaćini izbace.
– Koji je rezervni plan britanske vlade? Gdje bi ti ljudi trebali otići? Domaćini nemaju nikakvu pravnu odgovornost za njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *