(VIDEO) Mike Tyson obarao ruku s poznatim reperom, pogledajte ko je pobijedio

Bivši prvak svijeta teške kategorije jedan je od najopasnijih boksača svih vremena, no to mu nije pomoglo da pobijedi poznatog repera u obaranju ruku tijekom snimanja podcasta Hot Boxin’. The Game, čije je pravo ime Jayceon Terrell Taylor, izazvao je Mikea Tysona na obračun, a sve je prošlo u jednom prijateljskom i zabavnom okruženju. Reper je izjavio kako mu je to bio jedan od najboljih dana u životu s obzirom na to da mu je Tyson bio jedan od idola dok je odrastao, a već duže vrijeme su i prijatelji.

“Pobijedio sam Mikea Tysona u obaranju ruku. I prije nego što počnete komentirati, išao sam lagano s njime jer ga volim i smatram da je ispravno što sam ga na kraju pustio da se pokuša vratiti. Da ne spominjem to da je koristio čitavo tijelo i držao se za kauč. Mislim da nije bio spreman za moju snagu. Donamatrix treninzi su od mojih ruku napravili Thanosove ruke. Danas je bio jedan od najboljih dana u mome životu! Hvala ti još jednom Mike Tyson na 20-godišnjem prijateljstvu i tome što si pravi ratnik za sve nas koji smo te idolizirali tijekom odrastanja.”

Kako se vidi na samoj snimci, atmosfera je bila i više nego zabavna; Mike Tyson s džointom u ustima obara ruku s poznatim reperom. U opisu videa napisao je “Tko želi vidjeti revanš?”, a ne sumnjamo da bi boksački fanovi revanš možda ipak htjeli gledati u ringu.

Mike Tyson je svoj veliki povratak u ring odradio 2020. godine gdje se u jednom ekshibicijskom meču borio protiv također bivšeg prvaka i legende Roya Jonesa Jr-a. Kako stvari stoje, možemo pretpostaviti da će se Tyson ponovno boriti ove godine, s obzirom na to da je konstantno u nekakvim pričama o potencijalnom meču, kao na primjer onome protiv YouTube zvijezde Jakea Paula. Jednom prilikom je izjavio kako bi mu trebalo samo 30 dana da se spremi za meč, a sudeći prema nedavno objavljenim videima gdje “uništava” fokusere, možemo zaključiti da se već sada priprema za nešto veliko.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *