Sukobi se nastavljaju: Zećirović poručio odbornicim SPP, “ova slika više ne važi !”

Sedam odbornika Stranke pravde i pomirenja(SPP) u Skupštini Novog Pazara zatražilo je smjenu šefa svoje odborničke grupe Edina Zećirovića. Obraćajući se Skupštini i svojim kolegama, Zećirović poručuje  da mogu da formiraju svoju, ali novu odborničku grupu

Foto: printscreen/A1

“Ako ste vi to dogovorili u nekoj kahvi ni to ne smeta, ali vam to važi samo za kahvu,” rekao je odbornik Edin Zećirović reagujući na inicijativu sedam odbornika SPP da bude smijenjen sa mjesta šefa odborničke grupe.

On je kazao da dopis koji su uputili njegove kolege nije validan i nije u skladu sa Poslovnikom Skupštine grada.

“Jasno je definisano ako dolazi do promjene na mjestu predsjednika grupe da vas o tome obavještava predsjednik odborničke grupe ili svi odbornici iz predhodne odborničke grupe. Koliko je meni poznato na tom dopisu kojeg vi imate nisu potpisana četiri odbornika ,” rekao je Zećirović i naglasio da odbornička grupa koju on predvodi još uvijek postoji.

“Iz nje su izašli sedam odbornika i oni imaju pravo da formiraju svoju odborničku grupu, niko im to ne osporava, ali to nije ona odbornička grupa koja je dobila povjerenje deset hiljada građana Novog Pazara na politici koju je proklamovao uvaženi akademik rahmetli Muamer Zukorlić,” kazao je Zećirović.

Nakon toga obratio se odbornicima Stranke pravde i pomirenja (SPP) i tom prilikom pokazo sliku na kojoj su odbornici i bivši lider ove partije rah. Muamer Zukorlić, za koju je rekao da “danas prestaje da važi”.

“To je ova slika gospodo. Ova slika danas gospodo prestaje da važi, prvenstveno vašom zaslugom i vašom odlukom.  Vi ste gospodo srušili ovu sliku o nama. Vi ste zaslužni da ova ovakva slika koja je bila kod naših simpatizera i oponenata ovakva od danas više ne važi. Vi od danas nosite odgovornost za ono što ste odlučili, i ja vam i to čestitam,” poručio je Zećirović i dodao da – “Uvažena gospoda imaju pravo da formiraju svoju odborničku grupu, ali to nije ona odbornička grupa koja je verificirana”.

Izvor: TT-tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *