Petnjica slavi, Ibrahimović čestita

Prirodni potencijali bihorskog kraja važne pretpostavke za razvoj Petnjice

Screenshot/YT

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) i potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović čestitao je 4. avgust – Dan Opštine Petnjica, predsjednicima Opštine i Skupštine opštine, Samiru Agoviću i Mehmedu Adroviću, odbornicima u lokalnom parlamentu i svim građanima, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Prirodni potencijali bihorskog kraja i privrženost dijaspore, važne su pretpostavke da Petnjica nastavi da se razvija kao opština, sa znatno poboljšanim uslovima za život svakog stanovnika. Vjerujem da i država prepoznaje značaj sjevera za sveukupni razvoj Crne Gore. U tom smislu, važno je nastaviti sa unapređenjem uslova za život i rad, što će doprinijeti da Petnjica bude opština u kojoj se prepoznaju perspektive i mjesto u kojem se ostaje, da bi se vrijednim radom živjelo u skladu sa savremenim tokovima”, poručio je Ibrahimović.

Napominje da bez razvoja sjevera nema ni razvijene Crne Gore.

“Razvijene Crne Gore nema bez razvijenog sjevera naše države i siguran sam da zajedničkim naporima moramo nastaviti sa ubrzanim razvojem sjevernog regiona, u duhu opredjeljenja da ravnomjerno gradimo kvalitet života u cijeloj Crnoj Gori, na dobrobit svih naših građana”, navodi se u čestitiki Ibrahimovića.

Izvor:CdM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *