Razbojnik kojeg je u svom domu upucala Hajrija podlegao povredama

Razbojnik koji je sa svojim pomagačima upao u kuću porodice Memić preminuo je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. Njega je iz pištolja upucala Hajrija Memić

Foto: screenshot

Nejad Majetić (1979) nakon više provedenih dana u induciranoj komi preminuo u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, saznaje Crna-Hronika.

Mediji prenose da je Amir Porčić  zajedno sa svojim pomagačem upao u kuću bračnog para Memić. Tom prilikom su Sakiba Memića onesvijestili a potom i vezali, ali se razbojnicima suprostavila njegova supruga Hajrija koja je iz pištolja upucala Nejada Majetića.

Iza preminulog Nejada ostala je supruga Adisa, sin Ajan i kćerka Neja. Dženaza namaz će se obaviti u četvrtak kod džamije Majetići, navodi se na objavljenoj umrlici.

Sakiba su, kako prenose bh. mediji, ispred kuće napali razbojnici i tom prilikom ga udarili pištoljem u glavu. Nakon toga odvukli su ga u kuću tražeći od njega novac. Hajrija se u tom trenutku našla na spratu, ali kada su je razbojnici primjetili jedan od njih krenuo je prema njoj ne sluteći da je naoružana.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *