Tragedija na Cetinju: Kako je potvrđeno Radio Cetinju 10 osoba je stradalo na licu mjesta

Mediji nezvanično javljaju da je 10 osoba stradalo u pucnjavi koja se desila na Cetinju. Napadač likvidiran, policajac ranjen. U međuvremenu se oglasila i policija Crne Gore koja je potvrdila da je ubijeno 11 osoba, dok je šestoro povrijeđenih, među kojima je i pripadnik policije.

Foto: Cetinjski list

U pucnjavi koja se desila danas na Cetinju ima više mrtvih osoba, a među njima i djece, saznaje Radio Cetinje. Do pucnjave u naselju Medovina je došlo, kako saznajemo, oko 16h kada je osoba, čiji identitet još uvijek nije saopšten, iz vatrenog oružja počela da puca.

Kako je potvrđeno Radio Cetinju prema prvim informacijama 10 osoba je stradalo na licu mjesta. Počinilac je, kako nezvanično saznajemo, V.B. (34) sa Cetinja.

Jedan policajac je ranjen u glavu i van životne je opasnosti. Nije još poznato da li je počinilac likvidiran u sukobu sa policijom ili je počinio samoubistvo – javlja Radio Cetinje.
RCT saznaje da su dvije osobe, starija žena i muškarac prebačeni u Klinički centar Crne Gore.

Uviđaj je u toku, a lice mjesta obezbeđuju jake policijske snage. Za sada nema zvaničnih informacija o broju žrtava i broju ranjenih.

Izvor: Cetinjski list/ agencije

One thought on “Tragedija na Cetinju: Kako je potvrđeno Radio Cetinju 10 osoba je stradalo na licu mjesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *