SI mladih na Paliću: Rasim Ljajić izveo početni udarac

Sportske igre mladih, manifestaciju koju organizuje Forum mladih Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske parije Srbije (SDPS), otvorio je lider ove partije Rasim Ljajić

Foto: Indeksonline/ Lajić je na fudbalskom terenu, na utakmici između Vojvodine i Novog Pazara, izveo početni udarac.

On je ovim povodom izrazo zadovoljstvo da prisustvuje manifestaciji koja za cilj ima “negovanje duha prijateljstva i zajedništva”.

“Ovo je bila odlična inicijativa vojvođanskog odbora, a vjerujem da će se i ostali odbori već naredne godine uključiti da podrže organizaciju ove i sličnih manifestacija. Ne zbog toga da bi neko pobjeđivao, osvajao medalje i pehare, već da bi jačali taj duh socijaldemokratskog zajedništva, da bi jačali identitet socijaldemokratske ideje i što je najvažnije da bismo se družili. Mi smo jedna velika familija, to dokazujemo i današnjim sportskim takmičenjima,” kazao je Ljajić.

Potpredsjednik SDPS-a i predsjednik Pokrajinskog odbora stranke u Vojvodini dr Nenad Ivanišević i poručio da se ovaj dan neće pamtiti po broju postignutih golova ” već po broju osmjeha, zagrljaja i prijateljstava” .

Mladi SDPS-a, kako prenosi Indeksonline, odmjerili su snage na fudbalskim, košarkaškim,odbojkaškim i terenima za stoni tenis, te nadmudrivanjima u šahovskim majstorijama.

Foto: Indeksonline/Učesnici iz – Novog Pazara, Tutina, Sjenice, Priboja, Prijepolja, Kragujevca, Beograda, Novog Sada, Subotice, Sombora, Apatina, Nove Crnje, Temerina, Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Vršca, Žitišta i Odžaka.

Izvor: Indeksonline/TT-tim

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *