Abazović pomenuo Čanka, a on mu odgovorio “neću da vrijeđam- lažov i splačina”

U Parlamentu Crne Gore u toku je žestoka rasprava o smjeni Vlade Dritana Abazovića. Abazović je tokom rasprave napao i lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka koji mu je brzo odgovorio na Twitteru

Screenshot/RTCG/Twitter

Tek što je prošlo tri i po mjeseca od formiranja Vlade Crne Gore na čijem čelu je Dritan Abazović, a poslanici crnogorskog parlamenta na današnjoj vanrednoj sjednici se izjašnjavaju o prijedlogu za izglasavanje nepovjerenja Vladi.

Prijedlog je iniciralo 36 poslanika Demokratske partije socijalista, Liberalne partije, Socijaldemokrata, Socijaldemokratske partije i Demokratske unije Albanaca.

Učestvujući u raspravi premijer Crne Gore Dritan Abazović je danas u Vladi pomenuo lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

“Javlja se Nenad Čanak, date mu 500 eura i on će da priča što hoćete”, istakao je.

Ubrzo se na Twitteru oglasio Čanak.

“Kaže Dritan Abazović u Skupštini Crne Gore da me “… crnogorska opcija dovodi u Crnu Goru, pa mi daju 500 eura da ga vrijeđam ..” Dritan Abazović, po običaju laže. Niko me ne “dovodi” u Crnu Goru i ne vrijeđam nikoga nego samo kažem čemu sam svjedočio: Dritan Abazović je lažov i splačina. I neprijatelj Crne Gore”, napsiao je on..

http://

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *