OTEO DEVOJKU, PA SE 3 DANA IŽIVLJAVAO NAD NJOM!

Jeziv slučaj u Obrenovcu: Pretukao je, terao je da stoji u ćošku, nije joj davao vode… Uspela da pobegne čim je on izašao iz kuće!

Mladić je uhapšen je u Obrenovcu i određen mu je pritvor do 30 dana zbog nezapamćenog zlostavljanja svoje devojke, koju je oteo i držao zatočenu tri dana.

Ovaj slučaj, koji je zaprepastio i najiskusnije operativce, dogodio se krajem jula u Obrenovcu, kad je devojka došla u stan momka s kojim je bila u vezi. Iz njega je izašla tek tri dana kasnije, i to kad je uspela da se oslobodi i pobegne.

– Mladić je pozvao devojku da dođe kod njega, na šta je ona pristala. Međutim, kad je ušla u stan, oduzeo joj je telefon i počela je neviđena tortura. On ju je primorao da tri dana stoji u jednom ćošku, u kom je sve vreme morala da ponavlja rečenice koje joj je on govorio – opisuje izvor pakao kroz koji je prošla žrtva:

– Morala je čak da izgovara različite neistine o sebi, kao i da priča imena muškaraca s kojima nije nikad imala ništa, jer ju je on na to primorao.

Izvor navodi da se stravično psihičko iživljavanje ubrzo pretvorilo u fizičko, te da je devojka bila i pretučena.

– Tukao ju je rukama i nogama po telu, pretio da će ubiti nju i njenu porodicu, pa joj stavljao nož pod grlo. U jednom momentu je čak i počeo nožem preteći da ide po njenom telu – navodi sagovornik Kurira iz istrage.

– Ona tri dana uopšte nije pila vodu jer joj dečko to nije dozvoljavao, ali ju je nasilno hranio. Polivao ju je vodom – kaže izvor.

Monstruozno zlostavljanje kulminiralo je kad je mladić devojci zabranio da koristi toalet.

– Dao joj je konzervu piva i rekao da malu nuždu obavlja tu, a zatim ju je polivao urinom, pa i sam urinirao po njoj. Sve vreme joj je govorio “da mora više da ga poštuje”, kao i da “razmisli dobro i smisli nešto što bi njega u ovom momentu usrećilo” – prepričava jezive detalje izvor iz istrage.

Tortura se prekinula trećeg dana, kad je zlostavljač morao da napusti stan.

– On je, inače, pre otmice zvao kolege i opravdao svoj nedolazak na posao, što znači da je verovatno sve isplanirao. Međutim, trećeg dana je morao da izađe iz stana zbog nekih neodložnih obaveza. Devojka je tada iskoristila priliku i pobegla iz mučilišta, pa prijavila slučaj, a mladić je ekspresno uhapšen – zaključuje izvor Kurira:

– Osumnjičeni je ispitan u tužilaštvu, tamo je izneo odbranu i negirao da je mučio devojku s kojom je u vezi.

Tužilaštvo: Otmica na svirep i okrutan način
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu potvrdili su da je jednom mladiću određen pritvor do 30 dana.

– Upoznati smo s tim da je jedna osoba zadržana u pritvoru, i to zbog protivpravnog lišenja slobode na svirep i okrutan način – rekli su u ovom tužilaštvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *