DOKLE ĆEŠ VIŠE DA MRZIŠ NOVAKA?

Američki teniser PUKAO, nije mogao više da sluša napade na Srbina!

Približava se US Open, a iako još uvek nije odustao, sve su manje šanse da će Novak Đoković igrati na “Flešing Medousu”. Zbog toga što je nevakcinisan mogao bi da propusti ovaj turnir, a to je na svoj način prokomentarisao Ben Rotenberg. I dobio hladan tuš!

Poznati američki novinar ne prestaje da kritikuje Novaka, a to je iznerviralo američkog tenisera Rajlija Opelku koji je morao da odgovori na neke tvrdnje američkog novinara.

“Ako Đoković hoče da bude sebičan i čeka dok god može nauštrb drugih, to je njegova odluka. Ja ovo samo pišem jer je neverovatno da zvezda koja zbog svojih izbora ne može da uđe u državu očajnički pokušava ovakve stvari”, napisao je Ben Rotenberg.

Odmah je dobio odgovor od Rajlija Opelke! Visoki američki teniser se i ranije oglašavao o brojnim temama i problemima u tenisu, a sada je javno rekao da je Rotenberg neprofesionalan i da mrzi Novaka.

“Zašto on sebi ne bi dao šansu da igra? “Očajničko pokušavanje” ga je doguralo dosta daleko u poslu kojim se bavi, zar ne misliš tako? Tvoja lična mržnja i opsesija Novakom je jako neprofesionalna”, naglasio je Opelka.

Počeo je da se pravda Rotenberg, pomenuo je nagradni fond i to da bi sa izostankom Novaka Đokovića neko mogao da dobije šansu da prvi put igra na US Openu, ali nije ubedio Opelku.

“Zamisli da Novak odustaje kada su sve šanse protiv njega? Ili recimo da ga je bilo briga za šanse drugih tenisera! Verovatno ne bi osvojio 21 grend slem. Tako da dolazimo do toga da ti ili mrziš novaka ili ne razumeš tenis”, zaključio je Opelka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *