Muratović: Ja više ne mogu da vodim bezbjedno kampanju, u ponedjeljak ću …

“Ja više ne mogu da vodim bezbjedno kampanju,” napisao je na svom facebok profilu Admir Muratović prvi na listi “Savez za Sandžak i dobre Bošnjane”

Foto: faceebok/Admir Muratović

Muratović je najvaio da će u ponedjeljak, 31. oktobra, održati konferenciju za štampu na kojoj će saopštiti “svoju odluku o daljem političkom angažmanu”.

On tvrdi da već duže vrijeme upoznaje javnost sa djelovanjem “opasnih kriminalnih grupa iza kojih stoje pojedinci iz bezbjednosnih, policijskih, tužilačkih struktura”.

“Iznio sam dokaze da su isti nalogodavci brutalnih ubistava u Sandžaku zadnjih 10 godina, i građana bošnjačke i srpske nacionalnosti, kao i oni koji su planirali atentat na predsjednika Srbije, Aleksandra Vucića”, navodi Muratović i dodaje da je – “Sve to podržano političkim faktorima koji očigledno ove teme koriste kao izgovor da se domognu pozicija u vladi”, a nakon toga se okrenu i oni protiv njega, optužujući ga svi zajedno da je “remetilački faktor.”

Muratović već duže vrijeme optužuje jednog od pripadnika BIA iz Sjenice “A.H-zvani Budo”.

“Ja više ne mogu da vodim bezbjedno kampanju, a za to vrijeme se nadležni prave nemušti! Tokom mog zadnjeg boravka na Pešteru pratili su me njegovi batinaši i provokatori”, navodi Muratović.

On kaže da je pisao svim instancama u državi, ponudio sve dokaze i niko mu nije odgovorio.

“Zašto onda mene nisu pozvali na odgovornost ako nije istina ono što iznosim,”pita se Muratović na svom facebook profilu i najavljuje konferenciju za štampu, 31. oktobra, gdje će “saopštiti svoju odluku o daljem poltičkom angazmanu.”

“Na toj konferenciji ću objaviti sadržaje svih zvaničnih dopisa koje sam uputio direktoru BIA,” saopštio je Muratović.

Lista “Savez za Sandžak i dobre Bošnjane” prijavila je učešće na izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) koji se održavaju 13. novembra.

TT-Tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *