Reis Fejzić: Evropski nema šta, udride na manjine

Policija Crne Gore šamarala poznatog fudbalera

Mediji u Crnoj Gori sinoć su objavili snimak na kome se vidi kako više policajaca udara poznatog crnogorskog fudbalera Damira Kojaševića 

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić tim povodom na twitteru je pozvao ambasade SAD-a, Velike Britanije, Turske, kao i Vladu Crne Gore da reaguju.

“Policija tukla poznatog fudbalera Crne Gore Damira Kojaševića. DOBRO DOŠLI u 90′ te! Evropski nema šta, udrite na manjine”, napisao je Fejzić na Twitteru.

http://

Oglasila se i policija – ispitujemo okolnosti

Nakon što je CdM sinoć objavio snimak na kome se vidi kako više policajaca udara poznatog crnogorskog fudbalera Damira Kojaševića jutros se oglasila Uprava policije i saopštila da ispituje šta se tačno dogodilo, te da će potom odlučiti hoće li sankcionisati policajce.

“U toku je ispitivanje svih okolnosti događaja sa video zapisa i shodno tome preduzeće se aktivnosti i koje se odnose na utvrđivanje odgovornosti policijskih službenika i privremenog udaljenja sa rada”, kaže se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da će o svim preduzetim mjerama i radnjama policije povodom ovog događaja javnost biti blagovremeno obaviještena.

Kojašević je CdM-u kazao da ga je više policijaca u petak, u Podgorici, bez ikakvog razloga tuklo. Tom prilikom je povrijeđen, o posjeduje medicinsku dokumentaciju. On je najavio da će tužiti policajce koji su ga udarali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *