Muratović zaprijetio Usami: Ja sam uzmicao godinu dana, ako nastaviš …

Admir Muratović uputio niz poruka Usami Zukorliću i zaprijetio da će otkriti od koga je “dva puta uzeo po 200 hiljada eura”

Screenshot/facebook/Admir Muratović

“E sada ćemo Usame Zukorliću da vidimo ko je ponižen i zasramljen,” napisao je u jednoj od svojih mnogobrojnih objava na facebooku bivši funkcioner SPP Admir Muratović, reagujući na optižbe koje je nakon okončanih izbora za BNV na njegov račun i račun njegovih saradnika uputio Usame Zukorlić

“Braćo i sestre, ovu kampanju smo poveli u znaku udara na Stranku pravde i pomirenja od strane grupe ljudi koji su pokušali da pocijepaju stranku i rezultat toga je bio da su nam ocijepili 1500 glasova na ovim izborima,” rekao je u izbornoj noći za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Usame Zukorlić, lider Stranke pravde i pomirenja (SPP), osvrćući se na rezultate izbora.

On je kazao da smo imali još jednom priliku “da svjedočimo kako propada izdaja i oni koji su pokušali da pocijepaju stranku nisu uspjeli i osramotili su se na ovim izborima”.

Odgovarajući na ove optužbe Admir Muratović nosilac liste “Savez za Sandžak i dobre Bošnjane” poručio je Zukorliću: “Ne znaš ti ni za stid ni za sram. Zato ćeomo od sada drugačije. Na svaku, čak i malu insinuaciju na moju čast, dobićeš adekvatan odgovor”.

” E sada ćemo Usame Zukorliću da vidimo ko je ponižen i zasramljen. Idu sve ucjene kojima si ucjenjovao vrh Islamske zajednice za ovu godinu dana,” poručio je Muratović i najavio da će otkriti od koga je Zukorlić za izbore “dva puta uzeo po 200 hiljada eura”.

“Ja sam se uzmicao godinu dana. Pustiš muhu na bradu ona.…To sa kim si navikao,” poručio je Muratović lideru Stranke pravde i pomirenja (SPP)

“Ko si ti da bih ja tebe izdao!? Čime si ti za ove godine zaslužio da bi uopšte nekom bilo važno šta ti imaš da kažeš!?,”  napisao je Muratović.

On je objavio da je SPP, posebno u Sjenici, preko dva službenika Islamske zajednice kupovala glasove, te da je u Novom Pazaru taj broj znatno veći.

” U narednim danima ću iznositi za svako izbornom mjesto imena i prezimena osoba uz fotografiju, koje su kupovale glasove. Posebno se u tome istakao jedan imam iz Selakovca,” obećao je Muratović.

Lista “Savez za Sandžak i dobre Bošnjane” na proteklim izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća osvojila je jedan mandat koji pripada Admiru Muratoviću.

TT-Tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *