Grupa hrvatskih navijača napravila je show u središtu Dohe

Standardnim repertoarom navijačkih pjesama, od “Moje domovine” pa do “U boj, u boj”, i šetnjom kroz jednu od glavnih turističkih lokacija Dohe bili su prava atrakcija

Printscrenn

Grupa hrvatskih navijača napravila je show u središtu Dohe, pojavivši se obučeni u tradicionalnu arapsku haljinu, kanduru, ali ukrašenu prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima.

Članovi kluba navijača “Mi Hrvati” prošetali su Souq Waqifom, središnjom tržnicom u Dohi, odjeveni u tradicionalne bijele duge haljine s karakterističnim hrvatskim kvadratićima, prenosi Hina.

Standardnim repertoarom navijačkih pjesama, od “Moje domovine” pa do “U boj, u boj”, i šetnjom kroz jednu od glavnih turističkih lokacija Dohe bili su prava atrakcija. Ljudi su im prilazili želeći se slikati, snimale su ih brojne novinarske i fotoreporterske ekipe, a zbunjeni prolaznici oduševljeno su im pljeskali.

Svi su se sjajno zabavljali bez ikakvih incidenata i napetosti, čak su marokanske navijače učili pjevati hrvatske pjesme. Početak Svjetskog prvenstva je pred vratima i atmosfera iz dana u dan raste. Hrvatski navijači sjajno su se uklopili u navijačko ludilo koje stiže u Dohu.

Prvu utakmicu na Mundijalu Hrvatska će igrati 23. novembra protiv Maroka, četiri dana nakon toga igraju protiv Kanade, a grupu će zatvoriti duelom protiv Belgije.

Svjetsko prvenstvo u Kataru će se igrati od 20. novembra do 18. decembra ove godine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *