SNS ruši Babića u Prijepolju , odlazi “čestit i pošten čovjek”

Šta je konkretan razlog, zahteva odbornika vladajuće većine za smjenu Vladimira Babića, biće poznato na sjednici Skupštine opštine Prijepolje, koja će biti zakazana najvjerovatnije za naredni ponedjeljak

U zahtjevu koji su potpisali odbornici Srpske napredne stranke, Sandžačke demokratske partije, Socijalističke partije Srbije i Stranke pravde i pomirenja od predsednika Skupštine opštine zatraženo je da u zakonskom roku sazove sjednicu na kojoj bi se razmatrala smjena Vladimira Babića. Prema nezvaničnim saznanjima, glavni kandidat da preuzme čelnu funkciju u opštini je Drago Popadić, odbornik Srpske napredne stranke.

Babić je na čelo opštine došao nakon lokalnih izbora 2020. godine, i promjena koji su prethodili izborima u odboru naprednjaka. U gradu na Limu slovi za čestitog i poštenog domaćina. Tokom minule tri godine, kako je u više navrata isticao uspio je da suzbije “curenje” novca iz budžeta i od kase javnih preduzeća da udalji one koji su se do prije njegovog dolaska na čelo opštine debelo okoristili.

Trideset odbornika Skupštine opštine Prijepolje, od 41 koliko broji ovaj parlament, podnijelo je zahtjev predsjedniku Skupštine opštine Izudinu Šantiću za sazivanje sjednice na kojoj traže smjenu predsednika opštine Prijepolje Vladimira Babića, javlja portal PP Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *