Policijskom konjicom Vulin “uplašio” Crnu Goru

Printscreen/Youtube

Na Vulinovu izjavu da bi mu za Crnu Goru bila dovoljna policijska konjica, reagovao je portparol SD Nikola Zirojević porukom: Računam da se podrazumijeva da on ne bi bio taj koji bi jahao…

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je da Crna Gora ” nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali da jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije i Interpola i Europola”.

On je to rekao reagujući na izjavu predjednika Crne Gore Mila Đukanovića- da se Srbija naoružava iz neprijateljskih zemalja Evrope i NATO-a.

“Da Srbija hoće da naudi Crnoj Gori poslije Milovih trideset godina komandovanja vojskom, ne bi nam trebali ni ruski, ni kineski sistemi, dovoljna bi bila konjica i to policijska, ona za razbijanje nereda, da ne potežemo i vojni konjički vod”, rekao je Vulin, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Portparol Socijaldemokrata Crne Gore Nikola Zirojević je reagujući na ovu Vulinovu izjavu na svom Twitwru napisao – “Čvrsto vjerujem, da bi u slučaju ovako složene vojne operacije o kojoj govori, Vulin bio predvodnik konjice,”.

“Računam da se podrazumijeva da on ne bi bio taj koji bi jahao. A onda bismo se stvarno uplašili“, napisao je Zirojević na Twitwru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *