Tradicionalni iftar SDP-a, za brz oporavak i zdravlje Rasima Ljajića

“Rasim Ljajić  je dobro, njegov oporavak teče dobro”, rekao je predsjednik Sandžačke demokratske partije (SDP) Nihad Hasanović na tradicionalnom iftaru koji je u hotelu “Vrbak” organizovala ova stranka. On je izrazio uvjerenje da će se Ljajić što prije vratiti jer, kazao je, “svima je potrebna njegova energija i harizma”.

”Allah dž.š. zna koliko svako od nas ima vijeka, ali sam siguran da je Rasimova dobrota i sve ono što je činio za ljude njega sačuvalo” rekao je Hasanović.

Na iftaru je posluženo kurbansko meso namijenjeno za Ljajićev brz oporavak i njegovo zdravlje, piše portal indeksonline.rs

Iftaru je prisustvovalo  više od hiljadu ljudi, a selame od osnovača Sandžačke demokratske partije (SDP) prisutnima je prenio predsjednik stranke Nihad Hasanović.

Podsjetimo, lider SDP-a Rasim Ljajić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na niškoma autoputu kod Ražnja. Tom prilikom smrtno je stradao njegov prijatelj i saborac Branko Gogić. Ljajić se trenutno nalazi na kućnom liječenju uz nadzor ljekara, uz česte kontrole, a kasnije ga očekuje rehabilitacija u nekom od banjskih liječilišta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *